Pritisnite enter da počnete pretragu.

Zona komfora – život sa ili bez izgovora

Živimo u vremenu u kojem brzo hodamo, govorimo, dišemo, jedemo, mislimo… U svoj toj trci sa vremenom, nerado ćemo preuzeti odgovornost za nemanje istog, sopstveni život i jednostavno bivanje, ali ćemo bez sumnje pronaći gomilu izgovora kojim ćemo potkrepiti sva naša „ja to ne mogu“. Razlog za to?

Pročitaj više

Zahvalnost – moja reč 2021.

Razmišljajući koja bi mogla biti moja reč za 2021. godinu, a dobivši savet da ta reč, želja, odluka dođe sama i to baš onda kada treba, nekako sam se vratila zahvalnosti u njenom širom kontekstu. I da, definitivno je to moja reč. Ove godine biram da ne uzimam život zdravo za gotovo, da zagrlim sva čuda na svom svetu uz jedno veliko „hvala ti“.

Pročitaj više

Raščistite svoje nedovršenosti

Mnogima od nas poznat je osećaj ispunjenosti koji se javlja kada postignemo željeno, stavimo tačku, zatvorimo jedno životno poglavlje. Bilo da je reč o nekom zahtevu koji smo pred sebe stavili, zadatku, projektu, odluci, bilo da su u pitanju raščišćeni odnosi, osećaj je uvek sjajan, zar ne? Međutim, postoje oblasti u našem životu gde stvari ostavljamo nedovršene.

Pročitaj više