Pritisnite enter da počnete pretragu.

Onlajn upitnik za analizu potreba potencijalnih i postojećih mladih preduzetnika u Republici Srbiji

Privredni forum mladih u saradnji sa Beogradskom otvorenom školom i Institutom za razvoj i inovacije, a u okviru projekta Web4Yes podržanog od strane Evropske komisije, organizuje projekat “Put mladog preduzetnika”.

Pročitaj više

DISC model – kojoj grupi ličnosti vi pripadate?

DISC model vam pomaže u vašoj samoproceni. Takođe, može predstavljati test koji vam može pomoći da otkrijete vaše osobine i samim tim vas može ‘smestiti’ u određenu grupu ličnosti. A zašto se baš naziva DISC model i koje su njegove karakteristike, pročitajte u nastavku teksta.

Pročitaj više

Odnos dete – odrasli

Odrasle osobe treba imati poštovanja prema detetu. Dete je biće koje sve što se dešava u okolini upija neverovatnom brzinom. Ukoliko mi kao odrasli poštujemo dete i ono će poštovati nas. Bitno je da dete usvoji pravilne stvari od nas odraslih, a to ćemo uspeti ukoliko imamo jedan prijateljski odnos sa detetom i ukoliko se pridržavamo gore navedenih kategorija.

Pročitaj više

UPOZNAJTE SRBIJU – 10 najlepših mesta u našoj zemlji

Koliko priroda može biti neverovatna, pokazuju mnoga mesta u našoj zemlji. Srbija – zemlja prirodnih lepota. Da li znate kakve sve lepote krase našu Srbiju? Obzirom, da je još zvek aktuelna situacija oko ovog čudnog virusa, mnoge zemlje su zatvorene za naše građane, međutim, čemu tuga, u Srbiji imate sve ono što niste mogli ni da sanjate.

Pročitaj više

Rodna ravnopravnost – zašto je važno da svi budemo jednaki u društvu?

Problem rodne ravnopravnosti je jedan od najvećih problema današnjice. O njemu se ne govori u dovoljnoj meri. U našoj zemlji je još uvek zastupljen ovaj problem, pogotovo u pojedinim delovima Srbije, međutim, postoje zemlje u kojima je ovaj problem daleko veći. Upravo zbog toga je bitno govoriti o rodnoj ravnopravnosti, i o toj jednakosti koja u društvu treba biti prioritet.

Pročitaj više

Kako se vratiti treninzima nakon pauze?

Razlozi za pravljenje pauze mogu biti mnogobrojni: povreda, prehlada, grip, praznici, odmor… Obzirom da su za nama novogodišnji praznici, svi mi koji treniramo smo rešili da ‘batalimo’ malo teretanu kako bismo proveli ove praznike sa svojima, a i kako bismo se odmorili. Nekada je potrebno i da se napravi određena pauza, pogotovo ukoliko vežbate vrlo često.

Pročitaj više