Pritisnite enter da počnete pretragu.

YouTube ovih dana testira nove opcije, da li ste ih vi dobili?

YouTube poslednjih nekoliko dana eksperimentiše sa dodavanjem tzv. poglavlja u video snimcima, i to na iOS, Android i desktop uređajima. Ova opcija bi praktično u samom video snimku trebalo da uključi sve važne meta podatke samog snimka.

Vest o novoj opciji sa radošću su dočekali svi oni koji koriste YouTube kao izvor za slušanje muzike koja je komponovana recimo za igre i druge multimedijalne projekte, a koja nije dostupna na Spotify platformi ili drugim servisima za striming.

Takođe je od velike koristi i svim stvaraocima video sadržaja za YouTube, prenosi PC Press.

Eksperiment je krenuo početkom aprila sa malim brojem korisnika, ali se ovih dana taj broj test korisnika povećava, pa se može očekivati i šira primena nove opcije.

Ova funkcija za sada nije dostupna većini korisnika, i ne funkcioniše za sve tipove video snimaka. S obzirom na to da je opcija još uvek u test fazi, smatra se da će biti uvođena postepeno.

Zato predlažemo da proverite vaš računar ili pametni telefon, možda ste baš vi dobili nadogradnju za YouTube aplikaciju u kojoj je implementirana nova opcija. Ako ste ljubitelji slušanja različitih mikseva snimaka, onda će vam ovo zaista dobro doći.

Pročitajte i: Svetski filmski festival počinje 29. maja na YouTube-u

Foto: Profimedia

Budi deo Viber Original zajednice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *