Pritisnite enter da počnete pretragu.

Twitter testira novu opciju – sve što napišete nestaje za 24 časa

Twitter testira novu opciju, sličnu kao Facebook i Instragram story, koja dozvoljava korisnicima da kreiraju sadržaj koji će nestati posle 24 sata.

Novu funkciju ‘Fleets’ testiraće korisnici u Brazilu“, saopštio je Kejvon Bejkpur iz Twitter-a. Ovo bi trebalo da poveća upotrebu Twittera i vreme provedeno na ovoj društvenoj mreži.

Korisnici će na ovaj način moći da dele svoje misli bez pritiska i rizika od negativnih reakcija. Podsetimo, mnoge javne ličnosti prethodnih godina imale su probleme i često gubile angažmane zbog kontroverznih tvitova, piše CNBC.

Nova funkcija dolazi nekoliko nedelja pošto je Twitter preuzeo Chroma Labs, startap koji je osnovao bivši Facebookov inženjer koji je kreirao Instagramovim Story.

Ova opcija prvi put se pojavila 2013. godine na Snapchat-u, koji je dozvolio korisnicima da objavljuju fotografije i video snimke koji su nestajali posle 24 časa. Snapchat-ovu inovaciju kasnije su kopirali Facebook i njegovi servisi Instagram, Messenger, Whatsapp, a odnedavno i Microsoft-ov LinkedIn.

Pročitajte i: Japanac podelio milione pratiocima na tviteru kako bi dokazao svoju teoriju

Foto: Profimedia

Budi deo Viber Original zajednice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *