Pritisnite enter da počnete pretragu.

Kratka lekcija Kejt Midlton o roditeljstvu

Vojvotkinja od Kembridža i supruga britanskog princa Vilijama, istakla je važnost prvih godina života deteta.

Kejt Midlton u podkastu “Srećna majka, srećno dete”, koji ide već petu sezonu, želi da promoviše veću brigu za decu tog uzrasta.

Ona je u 40-minutnom razgovoru rekla da se “sve vreme” brinula hoće li biti dobra majka, dodajući da “majke koje kažu da se ne brinu zbog toga, zapravo lažu”.

Dovoditi u pitanje vlastite odluke, vlastito mišljenje i sve te stvari, to počinje čim dobiješ dete“, rekla je majka troje dece i dodala: “Potpuno sam podcenila uticaj i promenu koju je to unelo u naš život“.

Prema njenim rečima, za sposobnost da zaista uživa u vremenu koje provodi s bližnjima može da zahvali, kaže, svojoj “predivnoj baki” koja im je “posvećivala puno vremena”, igrala se s njima, kuvala i “učila kako da rade rukama”.

Veliki deo tog iskustva pokušavam ponovo da proživim sa svojom decom“, rekla je Kejt Midlton, zauzimajući se za to da se tom “prevažnom razdoblju” u odgoju deteta, od “začeća do pete godine života”, posveti više pažnje, prenosi N1.

Kraljevski par ima troje dece: princa Džordža (6), princezu Šarlot (4) i princa Luisa (2). Oni su treći, četvrta i peti u naslednom redu za britansku krunu.

Pročitajte i: Psiholog Smiljana Grujić: Sve se može odložiti osim ljubavi

Foto: Profimedia

Budi deo Viber Original zajednice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *