Pritisnite enter da počnete pretragu.

Tri razloga da se posvetite online edukaciji

Covid-19 mogao bi da bude jedan od najznačajnijih događaja u poslednjoj deceniji. Pandemija nam je ograničila kretanje i usporila naše užurbane živote. Koliko god želeli da se vratimo u kancelariju i nastavimo sa svojim uobičajenim aktivnostima, čini se da će mnogi od nas ostati kod kuće u narednim nedeljama.

Ipak, ovo nije trenutak kada treba da odustanete od karijere ili pokretanja sopstvenog biznisa. Iskoristite ovu priliku da usvojite nove veštine, naučite onaj novi programski jezik koji ste odlagali iz različitih razloga ili jednostavno proširite svoje znanje – iz udobnosti doma.

Bilo da želite da se prekvalifikujete ili povećate svoje izglede za posao, učenje novih veština putem jedinstvenih online kurseva za postizanje profesionalnih ciljeva, bez sumnje je konstruktivan način da kvalitetno iskoristite vreme u trenutnoj izolaciji.

Stavite fokus na edukaciju i produktivno iskoristite naredni period.

Pogodnost i fleksibilnost

Za online kurs vi birate sopstveno okruženje za učenje. Bilo da je to vaša spavaća soba, radna soba ili kafić preko puta (kada prođe pandemija), a sve to dok slušate predavanje instruktora. Nije li to sjajno?

Pohađanje online kursa takođe znači da ne morate da putujete na čas, što znači i manje vremena provedenog u autobusu i više vremena za učenje sedeći na kauču, uz omiljenu muziku u pozadini.

Više ne morate da se nervirate zbog vožnje tokom saobraćajnog špica, parkinga ili prevoza, tako da nema propuštanja časova. Na kraju krajeva, jeftinije je.

Izaberite kurs prema svojim željama i potrebama

Putem online kursa možete naučiti programske jezike, digitalni marketing, web dizajn ili naučiti neki novi jezik. Čak i kurs kuvanja možete savladati online.

Božidarac” putem svoje online platforme daje mogućnost direktnog kontakata sa predavačima koji u svakom trenutku mogu ponoviti ili dodatno pojasniti delove kursa.

Mogućnosti za sticanje novih znanja su zaista velike. Na vama je da shodno svojim planovima odaberete najrelevantniji.

Ukoliko želite da napredujete na postojećoj poziciji učenje novog jezika ili Office programa je prava stvar. Za prekvalifikaciju u novo zanimanje odaberite kurseve knjigovodstva ili kuvara, savetuje Božidarac.

Dobijate sertifikat i neophodno znanje

Prilikom online kursa dobićete pristup svim neophodnim materijalima za učenje. Nastava se izvodi u realnom vremenu odnosno uživo u virtuelnoj učionici.

Putem online platforme imaćete i kontakt sa drugim polaznicima i mogućnost direktne komunikacije na četu. Sve ovo iz udobnosti vaše dnevne sobe preko kompjutera ili mobilnog telefona.

Steknite priznati sertifikat koji možete priložiti prilikom konkurisanja na poslove. “Božidarac” ima višegodišnju tradiciju obrazovanja i obučavanja na hiljade stručnih i kvalifikovanih kadrova.

Sva znanja stečena na kursu primenljiva su u praksi i daju prednost prilikom zapošljavanja.

Pročitajte i: Naučite da budete produktivni čak i kada radite od kuće

Foto: Profimedia

Budi deo Viber Original zajednice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *