Pritisnite enter da počnete pretragu.

Ako još niste prešli na novi Facebook, sada ćete to morati da učinite

Svaka društvena mreža tokom vremena evoluira, prilagođava se potrebama korisnika i napreduje. Uglavnom su svima najvidljivije promene one koje se dešavaju na korisničkom interfejsu.

U tom smislu, Facebook, kao najveća društvena mreža na svetu već deset godina, redovno dobija svoja ažuriranja, kako bi se korisničko iskustvo poboljšalo.

Od septembra, po najavama prvog čoveka kompanije Facebook, ova društvena mreža dobiće potpuno novi izgled.

Prošlo je više od godinu dana od kako je Mark Zakerberg prvi put pokazao novi izgled Facebook-a, ali uskoro će to biti jedina verzija veb sajta za korisnike računara.

Novi izgled je postao standard od maja, međutim, korisnici su mogli da biraju da li žele da koriste nov interfejs ili da zadrže stari. Uskoro će svi morati da pređu na korišćenje novog UI-a.

Korisnici su već počeli da dobijaju obaveštenja o novim promenama, i kako će u septembru klasični izgled Facebooka biti zamenjen novim, a da popularna plava tema odlazi u zaborav. Sve ovo desiće se postepeno od 1. septembra, prenosi PC Press.

Pogledaj i: Facebook spojio Instagram Direct i Messenger

Dizajneri i inženjeri pre nekoliko meseci su objasnili zašto su želeli promenu. Stagnacija koja je prethodila promenama desila se u trenucima dok se Facebook fokusirao na mobilne telefone, dovela je do potrebe da se nešto drastično promeni. Sada je kompanija spremna da se fokusira da donosi unapređenja u svim segmentima.

Foto: Profimedia

Budi deo Viber Original zajednice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *