Pritisnite enter da počnete pretragu.

2 thoughts on “Završila sam fakultet, šta mi je to trebalo?”

 1. Treba da postoje stručnjaci koji će mladima pomagati da se odluče za fakultet koji je u potpunosti u skladu sa njihovim sposobnostima, talentima i željama. Da dok uče ne osećaju muku i nezadovoljstvo. Strah i brigu. Već ogromno uzbuđenje i želju za učenjem, tj. želju za znanjem iz oblasti koja njih interesuje. Da su svesni da će se njihove veštine i poslovne sposobnosti poboljšati nakon svakog ispita. Da se uči iz želje i radoznalosti, a ne moranja i radi ocene. Velika je odgovornost birati buduće zanimanje, ako nemaš jasnu sliku šta je to, šta ti znači i šta će ti to doneti.
  I učiti ih da je ceo svet njihov i da se nikada ne ograničavaju. Ako nešto ne može ovde ili na jedan način, neka pokušaju negde drugo i na drugi način.
  Hvala na tekstu i iskrenosti.

  1. Sanja,
   u potpunosti se slažem sa Vama. Zbog pogrešno izabranog fakulteta pronalazila sam svoje zanimanje i nakon završenih studija i u toku studiranja, što samim tim čini taj završetak fakulteta besmislenim i težim, zato sam poželela da dam nekome ko nije siguran više u svoj odabir kako da istraje ili započne nešto novo. Tako kako sam i sebi pričala da ne bih odustala i smatrala to izgubljenim vremenom.
   Hvala Vama na čitanju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *