Pritisnite enter da počnete pretragu.

Šta rade voštane figure ispred muzeja “Madam Tiso”, na propisanom rastojanju

Voštane figure trenutno najpopularnijih likova koji nastanjuju Muzej „Madam Tiso“, u četvrtak su bile izložene ispred zgrade u skladu sa pravilima fizičkog rastojanja, kao primer posetiocima koji će od 1. avgusta biti u mogućnosti da ponovo zavire u njegove odaje.

Kolonu poznatih voštanih eksponata muzeja “Madam Tiso” predvodi britanska kraljica Elizabeta II, a prate je premijer Boris Džonson i pevačica Tejlor Svift.

Slede princ Hari i njegova supruga Megan, a odmah za njima i američki predsednik Donald Tramp. Svi na propisanom rastojanju, kako bi posetiocima dali primer.

Jedna od najomiljenijih turističkih atrakcija u Londonu, Muzej „Madam Tiso” zatvorio je svoja vrata 20. marta zbog pandemije koronavirusa, a posete će biti ponovo dozvoljene od 1. avgusta.

Na snazi će biti stroge mere fizičkog rastojanja kako bi se osigurala bezbednost posetilaca i zaposlenih“, naglašava Tim Voters, generalni direktor Muzeja “Madam Tiso”.

Podsticaćemo posetioce da nose zaštitne maske kada uđu u zgradu. Takođe ćemo meriti temperaturu posetiocima na ulazu, a svi oni će moći da vide naše osoblje kako nose zaštitne maske“, napominje Voters.

Takođe, kako naglašavaju iz Muzeja „Madam Tiso”, biće ograničen broj posetilaca kako bi se osigurala mogućnost održavanja bezbednog rastojanja između posetilaca.

U koloni eksponata koja će dočekati posetioce posle četiri meseca pauze, samo Boris Džonson i Donald Tramp nose zaštitne maske.

Izvor: RTS

Foto: Profimedia

Budi deo Viber Original zajednice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *