Pritisnite enter da počnete pretragu.

Učiteljica isplelela 23 lutke po uzoru na svoje đake jer su joj nedostajali u karantinu

Kako su škole u svetu većinom zatvorene usled pandemije virusa korona, sasvim je razumljivo što mališanima nedostaju drugari i redovne rutine.

Velike promene, pored dece, osećaju i njihovi nastavnici i učitelji. Morali su da se prilagode online nastavi, koja ne pruža isti nivo prisnosti kao što je to u učionici. Ingeborg Majnster Van der Duin, učiteljica iz Holandije, toliko se poželela svojih učenka da je isplela 23 lutke, a svaka od njih predstavlja po jednog mališana.

Svakodnevno je bila tužna zbog toga što ne može da ima redovan kontakt sa svojim mališanima, a priznaje kako je sve ovo mnogo pogodilo.

Mnogo me je pogodilo ovo. Nema više dece u školi. Neizmerno mi nedostaju“, bila je iskrena.

Kada je na Pinterestu naišla na pletene lutke, bila je odlučna da i sama napravi takve za svoje đake, piše YuMama.

Svaka od njih ima neke impesivne detalje, a odeću je mudro birala inspirisana onom koju nosi taj učenik. Neke imaju nočare, nakit, mašnice na kosi. Ova učiteljica je napravila i lutku same sebe.

Kada su se deca vratila po stvari, učiteljica je iskoristila priliku da svakom od njih da njegovu lutku. Svi mališani bili su presrećni kada su u rukama držali ‘mini sebe’.

Učiteljica je već obećala svom narednom odeljenju iste ovakve lutkice. Iako su je pitali i drugi profesori da im napravi slične, ona je odbila.

Pročitajte i: Nastasja je igračke od vune napravila sasvim slučajno, a danas živi od njih

Foto: Profimedia

Budi deo Viber Original zajednice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *