Pritisnite enter da počnete pretragu.

Mjau druženje: Donirajte hranu za mačke za Udruženje Šapica 011

U nedelji u kojoj se obeležava Svetski dan mačaka organizovana je humanitarna akcija „Mjau druženje za Šapicu 011“.

Svi zainteresovani su pozvani da podrže akciju “Mjau druženje” i pomognu u sprovođenju projekta prikupljanja hrane za mačke ‒ dovoljno je da posete Apropo kjižaru u Beogradu ( ul. Cara Lazara br. 10) koja učestvuje i donesu hranu za mačke kao donaciju.

Milica Zlatić je organizovala mnogo takvih akcija i do sada je dosta pomoći prikupljeno za mnoga udruženja, ali Milica sama nije član nijednog. Sve radi dobrovoljno i volonterski.

Sama je pokrenula akciju “Mjau druženje”, koju danas podržava više od deset prijatelja – vlasnika objekata u kojima je dozvoljen ulaz sa kućnim ljubimcima.

“Veoma nam je bitna ova akcija, koja je potekla od naše volonterke Milice Zlatić sa idejom da povodom obeležavanja Svetskog dana mačaka, 8. avgusta, uključi veći broj ljudi. Nalazimo se u kriznom periodu. Brinemo o ugroženim životinjama uključujući mačke sa posebnim potrebama. Hvala Milici na tome i svim ljudima koji će se odazvati njenoj akciji i koji će kao i ona pomoći i možda usvojiti mačku iz našeg azila Šapica 011”, rekla je Irena Rebec iz Udruženja Šapica 011.

Foto: Profimedia

Budi deo Viber Original zajednice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *