Pritisnite enter da počnete pretragu.

Preduzetništvo iz ženskog ugla: Svet novih ideja

Konferencija „Preduzetništvo iz ženskog ugla“, biće održana 11. decembra u Centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu – Rektorat sa početkom od 17:00 časova i predstavlja finalni događaj koji se organizuje u okviru projekta Space4Women: Zakoračimo u svet novih ideja“.

Konferenciju “Preduzetništvo iz ženskog ugla” organizuje Studentska asocijacija Univerziteta u Novom Sadu, u partnerstvu sa Gradskom upravom za privredu Grada Novog Sada i udruženjem EduNS.  Inicijativa je podržana i finansirana od strane Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Republike Srbije.

Svečano otvaranje konferencije je zakazano za 17:00h kada će se posetiocima i učesnicima konferencije obratiti: 

  • dr Nenad Popović, Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Republike Srbije 
  • Prof. dr Rade Doroslovački, Dekan Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu
  • Predstavnik Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada

Konferencija “Preduzetništvo iz ženskog ugla” rezultat je rada jednog posvećenog i entuzijastičnog tima koji kroz svoje aktivnosti želi da podstakne mlade žene da razmišljaju kreativno, budu inovativne i da koriste potencijale koji proizilaze iz najvrednijeg resursa koji imaju, a to je znanje.

Posetioci će imati priliku da kroz kroz segmente Priče o uspehu I panel Preduzetništvo iz ženskog ugla čuju iskustva uspešnih žena iz zemlje i regiona koja im mogu biti motivacija i podstrek na putu svog ličnog i profesionalnog razvoja i to – Dr Draganu Đermanović, Predsednicu PCG grupe, preduzetnicu i savetnicu na polju digitalne transformacije, Dr Sanju Popović Pantić, Predsednicu Udruženja poslovnih žena Srbije i nacionalnog konsultanta za pitanja razvoja ženskog preduzetništva, Gaiu Montelatici, Suosnivačicu Impact Hub-a Beograd, Olgu Mirković Maksimović, Eksperta u oblasti digitalne transformacije i člana grupe za obrazovanje Inicijative „Digitalna Srbija“, Biljanu Ždrale, Suosnivačicu startapa Boostowski i suvlasnicu srpskog ogranka najveće svetske konsultantske kuće Mercuri International, Martinu Anđelković, Vlasnicu marketinške agencije Snajka de Madre, preduzetnicu i predavača iz oblasti oglašavanja na društvenim mrežama, Teu i Miu Stojanović, Saru Petrović, Sofiju Tešić i Višnju Žigić,  idejne tvorce projekta „Nadmudri Pitagoru“.

Posetioci će takođe imati priliku da prisustvuju finalu takmičenja Space4Women u kojem će šest najboljih timova, sa Univerziteta u Novom Sadu, predstaviti svoje inovativne ideje pred žirijem. Tim koji osvoji prvo mesto dobiće novčanu nagradu u iznosu od 2.000 evra, drugoplasirani tim Trening asertivne komunikacije koji dodeljuje Tim centar iz Novog Sada, a trećeplasirani tim dobija vaučer za putovanja u vrednosti od 20.000 dinara koje dodeljuje agencija Modena travel&Events. Tim koji osvoji četvrto mesto dobija FitPass studentke kartice koje dodeljuje FitPass kompanija, dok će tim koji osvoji peto mesto dobiti mesečne članarine za korišćenje teretane koje dodeljuje Fit Plus Lady’s Gym.

Medijski partner događaja je Magazin „Original“, a podršku realizaciji konferencije dala je i BB Minaqua Novi Sad.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na linku.

Budi deo Viber Original zajednice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *