Pritisnite enter da počnete pretragu.

Koncertom “One World: Together At Home” prikupljeno 127,9 miliona dolara za borbu protiv korona virusa

Sinoć je održan jedinstveni događaj prepun najvećih svetskih muzičkih zvezda, na inicijativu Lejdi Gage, tokom koje su fanovi donirali novac za borbu protiv korona virusa.

Global Citizen, koji stoji iza koncerta “One World: Together at Home”, jeste pokret koji se bori za iskorenjenje siromaštva do 2030. godine, na zvaničnom Tviter nalogu objavio je:

– 127.9 miliona dolara za borbu protiv COVID-19. To je snaga i uticaj One World: #TogetherAtHome. Hvala, Lejdi Gaga, što si nam pomogla da stvorimo ovaj istorijski globalni događaj. Svima širom sveta: ostanite snažni, ostanite bezbedni, uskoro ćemo biti zajedno uživo.

Rolingstonsi One World Home Together

U odgovoru na ove vesti, Lejgi Gaga je priznala da je iskreno dirnuta i počastvovana što je mogla da bude deo tog projekta.

U ovom događaju učestvovale su velike zvezde, poput Rolingstonsa, Adama Lamberta, Rite Ore, Bijonse, Lizo, Andrea Bočeli, Selin Dion, Elton Džona, Eni Lenoks, The Killers…

Elton Džon One World Home Together

Lejdi Gaga opisala je “One World: Together At Home” kao “ljubavno pismo”, te istakla koliko je važna izolacija tokom pandemije.

One World Home Together

Autor: Original
Foto: Profimedia

Budi deo Viber Original zajednice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *