Pritisnite enter da počnete pretragu.

Hotel za pse “Merry Puppins” nudi besplatan smeštaj psima čiji su vlasnici zaraženi virusom korona

Ukoliko ste oboleli od koronavirusa, a nemate kome da ostavite svog ljubimca dok traje lečenje, hotel i vrtić za pse “Merry Puppins” brinuće o vašem psu, bez ikakve nadoknade.

Naime, hotel i vrtić za pse “Merry Puppins” trebalo je da se otvori u aprilu ove godine, ali zbog vanrednog stanja i proglašenja pandemije Covid-19 sve je odloženo do daljeg.

Baš pred potpisivanje ugovora o zakupu, proglašeno je vanredno stanje. I tako je sve stavljeno na hold. Međutim, prateći društvene mreže i grupe ljubitelja pasa, shvatila sam da postoji mogućnost da pomognem u ovoj situaciji ne odustajući od delatnosti koju sam izabrala“, napisala je na zvaničnoj Facebook stranici hotela vlasnica Pavlica Papović i pozvala sve koji nemaju kome da ostave psa, a moraju da budu hospitalizovani jer su zaraženi koronavirusom, da joj se jave.

Zahvaljujući vlasnici prostora koji sam želela, jednoj divnoj i dobroj ženi, koja se odrekla zakupnine dok traje vanredno stanje, u mogućnosti sam da pomognem onima kojima je potvrđen Covid-19, a imaju potrebu da zbrinu ljubimca za vreme lečenja. Molim vas da prosledite ovo prijateljima koji imaju psa, za svaki slučaj, ali se nadam da nikome neće trebati“, poručila je ona.

Vlasnici bi trebalo da dostave i pasoš psa, kao i da mu obezbede hranu barem za dve nedelje. Na stranici “Merry Puppins” naglašeno je da ne primaju nikakav novac.

Pročitajte i: Pomozimo Dog Rescue Shelter-u iz Mladenovca da spasu pse i mačke sa ulice

Foto: Profimedia

Budi deo Viber Original zajednice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *