Pritisnite enter da počnete pretragu.

Vaša Budućnost čeka na Vas

Ono što sam naučio i shvatio je da svako od nas ima svoje buduće Ja koje je mnogo inteligentnije, mudrije, saosećajnije, ljubaznije, mističnije, voljenije, koje poseduje mnogo više znanja nego mi u ovom trenutku i koje jedva čeka mi postanemo ono što znamo u našem srcu da možemo biti.

Pročitaj više

Programirani ste da ne uspete! Vreme je da se probudite!

Vidite, najteži deo programiranja je da se ono desi pre nego što um uđe u fazu svesti i vi niste uopšte svesni da vi skidate sve ove programe koji vam ne odgovaraju kasnije u životu. Vaš život je replika ovih programa. Samo pogledajte svoj život. Stvari koje se pojavljuju u vašem životu su tu jer imate programe koji ih prihvataju.

Pročitaj više

Koncept mozga i drugačiji pristup meditaciji

Istraživanja na koje sam naišao kroz dosadašnje studiranje neuronauke su mi pokazala da naše misli utiču na naš mozak, telo i život. Iako sam ovo znao mnogo pre naučnih istraživanja, drago mi je što i nauka dokazuje tvrdnje koje su stare hiljadama godina. Ali nije samo dovoljno znati ove stvari. Veoma je važno znati kako da iskoristimo ovo znanje da bi kreirali život kakav želimo.

Pročitaj više