Pritisnite enter da počnete pretragu.

Originalni razgovori #2

Po drugi put Original magazin organizuje konferenciju Originalni razgovori, čiji celodnevni program će nam pomoći da razbijemo mnoge mitove o intervjuima za posao, pripremi dokumentacije, granicama i zaštiti privatnosti kao i da to znanje i veštine odmah i primenimo kod HR-ova najpoznatijih kompanija!

Paneli & Keynote govornici

U prepodnevnom programu ćemo zajedno da učimo iz bogatog iskustva stručnjaka iz različitih branši i pokušaćemo zajedno na interaktivnim panelima da dokučimo sadašnjicu.

Program:


9:30 – 10:00 Registracija

10:00 – 10:15 Key note #1 – Vesna Damnjanović →  Kako brendirati sebe
10:15 – 10:30 Key note #2 – Slavimir Stojanović Futro → Odavde do ironije i nazad

10:30 – 11:10 Panel istražujemo →  Kako se gradi lični brend u poslu?

11:10 – 11:20 Key note #3 – Nemanja Đorđević → Obrazovanje za poslove budućnosti

11:20 – 12:00 Panel istražujemo → Šta tržište traži – kako do željenog posla?

Keynote govornici:

Slavimir Stojanović Futro

Futro Design

Sva mesta za jutarnji deo konferencije su već popunjena. Pogledajte šta smo pripremili za vas popodne 🙂

Popodne smo izdvojili za budućnost i mogućnost za zaposlenje!

HR Simulacije

Mladi ljudi od 22 do 30 godina će imati priliku da se upoznaju sa celokupnim procesom jednog intervjua, kako se piše CV i motivaciono pismo za željenu poziciju, kao i da dobiju povratnu informaciju od HR stručnjaka za njihov nastup i priliku da usavrše svoje profesionalne veštine.

Kako smo to zamislili?

  1. Kompanije su otvorile konkurse za aktuelne pozicije u svojim firmama. Kada pronadješ tu jednu koja deluje kao stvorena za tebe vreme je da nam pošalješ tvoju biografiju i motivaciono pismo. Možete se prijaviti samo za jednu poziciju, zato pažljivo birajte 🙂
  2. HR menadžer kompanije će ih pažljivo sve razmotriti pre konferencije i analizirati. Simulacija intervjua će trajati 40 minuta zajedno sa stručnom i mentorskom analizom vašeg nastupa, kao i biografije i motivacionog pisma.
  3. Ostalo je još da predstaviš svoju najbolju verziju sebe i dokažeš da si baš ti odličan kandidat/kinja kog su tražili i zakoračiš uspešno u profesionalni svet!

PRIJAVE SU ZATVORENE

  • Naša koleginica Emina Potrić zabeležila je trenutak koji nam je stigao - momenat prelaska jednog doba u drugo. Delić sekunde u kojima je trešnja procvetala preko noći, pokazujući onima koji zastanu, da sve ono što cveta preko noći, dugo raste i razvija se. Iako ljudsko oko često vidi samo uspeh i pupoljke, proleće nas podseća da bez zime, kratkih dana i dugih ulaganja, niti priroda, niti čovek ne bi mogli da nam zaustave dah i zaljube nas u svoj plod ili dar. Duško Radović je to znao kada je rekao: “Stiglo je proleće. Žao mi je svih onih kojima to nije važno” i zato smo želeli da se zahvalimo ovom trenutku u kontinumu života. Dobar dan vam želimo i hvala proleću na životnoj lekciji.🌸💗
.
.
.
foto via @eminapotric
#ORGNLmagazine #Original #usudise #inspiracija #motivacija #edukacija
  • Sve medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju biće napravljene od recikliranih materijala!🌝👏🏻👏🏻Japan je pozvao svoje građane da im pomognu u skupljanju starih elektronskih uređaja koje više ne koriste, kako bi medalje koje će se deliti na Olimpijskim igrama 2020. godine bile u potpunosti reciklirane. Više o tome, saznajte na linku u našoj biografiji.
.
.
.
#ORGNLmagazine #Original #usudise #inspiracija #edukacija #motivacija
  • - Tajna sreće je da živiš u skladu sa sopstvenim vrednostima i stavovima. Budi svoj i ne pokušavaj da nametneš svoje kriterijume drugima. Ja ne očekujem da drugi žive poput mene. Želim da poštujem slobodu ljudi, ali ja branim svoju slobodu. A to dolazi sa hrabrošću da kažete šta mislite, čak i ako ponekad drugi ne dele to mišljenje — objašnjava nam u martovskom broju #Originala Hose Muhika, poznatiji kao “najsiromašniji predsednik na svetu”. Više o njemu i filmu koji je Emir Kusturica snimio o Hoseovom životu, čitajte u #ORGNLmagazine.
  • Teodora Miljković (@laylareiko), apsolvent Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu pravi je #Originalac. 🤗 Odmah po upisu na fakultet, Teodora je aktivno počela da volontira i radi na različitim projektima, da bi već u trećoj godini studija postala PR asistent i lice EXIT festivala (@exitfestival). Bavila se i uređivanjem i vođenjem televizijske emisije, marketingom i producirala mnoge projekte. Danas je i pored svega pomenutog zaposlena u jednoj od najinovatnivnijih firmi Srbije - VR All Art (@vrallart) o kojoj smo pisali u martovskom broju #ORGNLmagazine. Sa njom ćemo sutra u Live-u pričati o njenim snovima da obiđe ceo svet, projektima na kojima radi i izazovima koje je prevazišla i prevazilazi, radeći posao koji voli.
Ukoliko biste voleli da pričamo sa Teodorom o temama koje vas zanimaju, pišite nam o njima u komentarima.👇🏼👇🏼👇🏼
.
.
.
foto via @laylareiko
#ORGNLmagazine #Original #usudise #inspiracija #motivacija #edukacija
  • Slavni glumac Dragan Gaga Nikolić, nastavlja da živi kroz ulice Beograda, grada koji je toliko voleo, jer baš jedna na Vračaru dobija njegovo ime.💚 .
.
.
#ORGNLmagazine #Original #usudise #inspiracija #motivacija #edukacija
  • Dobar dan po dobar dan, dobar život.🌝❤️
#Repost @milosvlaskovic
Najveći stvaraoci ne poseduju nužno najveću stručnost, već sposobnost da stvari posmatraju iz najšire perspektive.Jutrošnja perspektiva.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#morning #coffee #original #originalmagazin #loveyourself
#magazine #motivation #messageoftheday

orgnlmagazine @ Instagram