Pritisnite enter da počnete pretragu.

Svetski sto: Koliko poznajete ostatak planete?

Da li ste ikada želeli da krenete na put oko sveta? A šta kada bismo vam rekli da vam je svet bliže nego ikada?

Kultura jedne zemlje najbolje se doživljava isprobavanjem onoga što jedu i učenjem kako se zabavljaju. Svetski sto je idealna prilika da to učinite na jednom mestu!

Pravi svetski sto, pun hrane, muzike, zabave i ukusa, čeka vas od 7. do 17. novembra u Ada Mall šoping centru.

Krenite na put oko sveta sjajnog programa, zanimljivih kreativnih radionica, nastupa plesnih grupa, a sve začinjeno sjajnim ukusima iz Ada Mall restorana.

Putovanje počinje 7. novembra, od 17h do 20h, kada vas na stanici na trećem spratu čekaju popularna mlada glumica Maja Šuša, koja će klincima čitati bajke i učiti ih osnovama glume, zatim ćemo zajedno praviti razna testa, a sve to uz omiljene animatore – žonglere. U petak, 8. novembra, od 17h vas čekaju štulaši, pa zajedno sa njima krećemo u potragu za Blažom (18h), koji će biti naš zajednički domaćin za svetskim stolom. Sjajne ukuse začinićemo specifičnim notama elektične violine Sanje Stojanović, u društvu DJ-a od 19h.

Tokom vikenda, 9. i 10. novembra, čekaju vaš interesantne kreativne radionice za decu, nastupi plesnih grupa, oslikavanje lica, foto radionice, kao i poklončići za one najhrabrije učesnike našeg kviza „Zanimljivosti svetske kuhinje“. Pravu poslastica čeka vas u subotu, 9. novembra od 19h – samo za posetioce centra prave zvezdice Toma i David nastupaju u restoranskom delu. U nedelju, 10. novembra, zajedno ćemo zakuvati i prve baletske korake na javnom času plesa sa Drinom Pešić, balerinom i voditeljkom (12h – 13h), zatim zaplesati orijentalni ples sa Aruena grupom, a uveče ćemo se zasladiti sa notama Jasne Jovićević, drum space & jazz umetnice (19h).

Od 11. do 14. novembra, druženje se odvija u prizemlju centra, sa šefovima restorana, koji će vam predstavljati omiljena jela. U petak, 15. novembra, latino bend So Sabi će zakuvati pravu salsa žurku. U subotu, 16. novembra vas čeka kreativna radionica Bring. Bringo je u pomoć pozvao prijatelje iz Babysitting Kolibrija, da od povrća prave različite figurice, kao i da svu zainteresovanu decu nauče kako se pravilno koristi pribor za jelo. Plesaćemo sa Inanna školom plesa, naučićemo i uživati u indijskom tradicionalnom plesu, od 15h. Takođe, sa nama će biti i sjajna Katarina Samardžić, poznata kao Kety the Cook, koja će od 16h otkriti čari njenih poslastica. 

Tokom vikenda nastupaće i Habanera kvartet u subota, 16. novembra od 19h, Sanda i Shoica duo u nedelju 17. od 12h, a moći ćete i da naučite prve street dance korake od Ilije Boogie, takođe 16. novembra od 18h.

U nedelju, 17. novembra, dr Ana Gifing će održati predavanje na temu ishrane i uticaja na hormone, sa početkom u 16h.

Ovo je svetski sto koji ne smete propustiti.

Foto: Profimedia

Budi deo Viber Original zajednice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *